Laajakuvan toiminnan mahdollistaa sitä rahoittava ja sen toimintaa jossain määrin suunnitteleva rekisteröity yhdistys Elokuvalehti Laajakuva RY (Y-tunnus 3077705-6). RY:n jäseninä ovat menneisyydessä toimineet Laajakuvan perustajajäsenet ja heidän lähipiirinsä sekä osa toimituksen jäsenistä, mutta vuosien varrella joukko on pienentynyt luonnollisesti elämäntilanteiden ja kiinnostuksenkohteiden muuttuessa. Tämän johdosta olemme avanneet RY:seen liittymisen kaikille avoimeksi prosessiksi.

Miksi liittyä?

Tuet Laajakuvan toimintaa edesauttaen verkkosivujen ylläpitoa ja lehden tekstien tekemistä, ja pääset halutessasi vaikuttamaan lehden tulevaisuuteen vähintään kerran vuodessa järjestettävässä vuosikokouksessa. Pääset halutessasi Laajakuvan Slack-kanavalle keskustelemaan muiden RY:n jäsenien ja toimituksen kanssa. Saat nimesi Laajakuvan verkkosivujen toimitussivun RY-osioon, ja halutessasi pystyt ostamaan Laajakuvan julkaisemia kirjoja kirjailijakappalehinnoilla. Avointen jäsenyyksien jatkuessa tulemme myös keksimään uusia etuja jäsenistölle.

Paljonko liittyminen maksaa?

Elokuvalehti Laajakuva RY:n vuosijäsenyys vuonna 2021 maksaa 20€, ja se maksetaan koko vuodelta huolimatta liittymisajankohdasta. Halutessasi saat myös liittymisen yhteydessä ostettua Peilin takana: Elokuvan historiaa 1874-2020 -kirjamme yhteishintaan jäsenyyden kanssa 35€ (sis. postikulut, toimitusaika n. 1kk jäsenyyden maksamisesta).

Miten liityn jäseneksi?

Täytä alla oleva lomake. Lähetämme sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen jäsenmaksulaskun ja ohjeita jäsenyyden käyttöönotosta 1-4 arkipäivän sisällä lomakkeen lähettämisestä. Laskulla on 14 päivän maksuaika.

RY:n jäseneksi
Haluatko jäsenyyden yhteydessä ostaa Peilin takana: Elokuvan historia(a) 1874-2020 -kirjan? *
Haluatko sähköpostiisi kutsun Laajakuvan Slack-kanavalle? *
Haluatko nimesi Laajakuvan toimitus-sivun RY-osioon? *

Antamasi henkilötiedot kerätään Elokuvalehti Laajakuva RY:n toimesta jäsenrekisteriin, jota käytetään laskutukseen, tarpeelliseen tiedotukseen jäsenasioista ja jäsenyystietojen ylläpitoon. Jäsenrekisteriin on pääsy vain Elokuvalehti Laajakuva RY:n hallituksella, eikä sen tietoja luovuteta ulkopuolisille. Jos eroat yhdistyksestä, tietosi poistetaan pysyvästi rekisteristä.